top of page

PRODUCCIONS

Consisteix en dos dissabtes el mes, els matins dansa clàssic, jazz i teatre musical i a les tardes dansa urbana, les dues formacions dividides en tres nivells. Aquest curs volem iniciar-nos dins el món de la competició amb els grups de seniors, es treballa de manera grupal i cooperativa en un ambient sa i familiar. 
Les dues formacions poden compartir-se amb amistats d'altres centres de dansa sense haver de ser alumnes de l'estudi, fent les hores de dansa necessàries en el seu centre habitual per poder assistir els dissabtes.

NIVELL KIDS: Ens iniciem a ser conscients del treball i la constància que requereix el món de la dansa, per poder assolir tots els objectius del curs i superar-los amb seguretat i així saber-nos defensar dalt d'un escenari. Pràctiques d'escena en actuacions arreu del Maresme i Barcelona
NIVELL JUNIOR: Amb el treball, la constància i el compromís ens iniciem a un nivell més complex per treballar i ballar de manera conjunta, a l'hora que som conscients de cada detall (aprendre la filosofia de ser "participants i guanyadors només en participar") Pràctiques d'escena en actuacions arreu del Maresme i Barcelona.
NIVELL SENIOR: Amb l'esperit de la dansa assolida ens iniciem en el món dels concursos treballant de manera contínua i conscients del camí per aconseguir els reptes proposats.

Segueix totes les activitats del grup a l'instagram: gruproduccionscalella

bailarinas

PRODUCCIONS DANSA CLÀSSICA, JAZZ I TEATRE MUSICAL

MATINS
HORARI DE 9:30 A 14:00h

Hiphop Class

(a partir de Setembre 2019)
PRODUCCIONS DANSA URBANA

TARDES 
HORARI DE 16:00 A 19:45h.

Grup PRODUCCIONS: Clases
bottom of page