top of page
IMG_1536.jpeg

ESTILS I NIVELLS

Ja no busquis més una Escola de dansa. La nostra extensa llista de classes inclou molts tipus de dansa i gran varietat de nivells, així segurament trobaràs una opció perfecta per tu. Sempre estem actualitzant els nostres programes, així que revísa'ls amb freqüència per no perdre cap oportunitat de ballar.

METODOLOGIA DANSA CLÀSSICA DE L'ESTUDI

La ROYAL ACADEMY OF DANCE ofereix fonamentalment, una metodologia unificada que permet als estudiants sentir-se dins el món de la dansa, tan si tenen la intenció de dedicar-se professionalment com si les seves motivacions són com aficionats.
Per assegurar la qualitat de l'ensenyança, l'acadèmia només accepta a exàmens aquells alumnes que són preparats per professors titulats i registrats per la pròpia RAD, i així doncs poder-se presentar en els nivells adequats per l'alumne per poder superar-lo i rebre la titulació amb un certificat cada any.
La seva metodologia és una de les més acceptades i valorades del món.

L'estudi: Clases
c02dca2c-48ea-4588-ba31-d52646492591.jpe

PRE BALLET EN ANGLÈS 
P4 i P5

Si el que busques és que el teu fill aprengui a sentir i expressar-se a través del moviment, potenciï la diversió i l'alliberació personal i aprengui a treballar les seves habilitats auditives, corporals i visuals.

Les mostres es comprometen a una atenció especial per a cada estudiant segons les seves necessitats i al mateix temps fer avançar de manera grupal i cooperativa.


Qualsevol dubte que tingui sobre aquesta o qualsevol altra classe: Visita'ns o contacta'ns!

3W0A8837_edited.jpg

DANSA CLÀSSICA nivell preparatori, intermig i avançat
a partir de 1r de primària

Les finalitats de la dansa són diverses, tant terapèutiques com formatives i de diversió, desenvolupament de la personalitat, la capacitat de comunicació, el sentit crític i l'acceptació d'un mateix.

 És la classe on molts estudiants gudeixen de l'oportunitat d'explorar l'evolució dels passos del ballet i dominar els passos més clàssics.


Els nostres mestres s'asseguren que tots rebin la seva atenció i correccions individualment sense deixar de ser útil per a tots.

 Vols saber més? Contácta'ns.

IMG_3310.jpeg

HIP HOP

A partir de música Hiphop i funk dels 80 i en endegant, passant per la música actual, comencen a entendre i ballar sobre aquests nous ritmes d'una forma molt amena, i divertida amb jocs i dinàmiques .


És un estil divertit i "a la moda", però també requereix, velocitat, força i l’estil  i es reforça l’actitud amb jocs i batalles de dansa entre equips, a més de ser a vegades una mica antinatural en quant a moviments, és per això que es fan exercicis de coordinació, ritme, i actitud, teatre i la posada en escena.

No sols es treballa coreografia individual, sinó que també a crear formacions grupals complexes i treballades com a equip, on cadascú té el seu paper, reforçant així la confiança i la motivació general del grup.

Busques perfeccionar el teu estil? Vine a veure'ns.


IMG_3333.jpeg

FLAMENC

Inclou quatre modalitats principals: la dansa espanyola estilitzada (inclou castanyoles), l'escola bolera,  i l'escola flamenca.


Es treballa a fons una tècnica complexa i dura, exigeix tècniques com la diversitat de ritmes, el caràcter, el temperament i la sensibilitat.


Impartida per un  equip de diverses mestres amb un programa actualitzat oferint una formació seguin els continguts i objectius  anuals de la carrera de "Danza Española" seguint un recorregut necessari per assolir els cursos.

Vols saber més sobre les classes? Posa't en contacte amb algun membre del nostre equip.

IMG_3335.jpeg

JAZZ

Classes de Jazz que giren entorn les bases de la tècnica clàssica i la tècnica moderna. Treballem els moviments de contracció, estiraments, resistència corporal, i coreografia juntament amb la llibertat del moviment personal.


Els principals objectius són treballar l’estil modern a través de la dansa clàssica, seguint igual els moviments tècnics assolits, però ja dins d’una profunda tècnica moderna. Descobrir nous passos, maneres d’entendre el Jazz, conèixer diferents estils dins d’ell, i defensar-se dins d’aquests diferents estils aportant un caràcter personal definit.


Ja sigui aprendre nous passos de ball o desenvolupar el teu talent, aquesta classe és la que necessites.

Amb gust respondrem qualsevol dubte que tinguis sobre aquestes classes.

3W0A6471.jpg

CONTEMPORANI

Aquesta dansa es caracteritza per la mescla d'elements tècnics, conceptuals i estilístics, implica ajudar a l'alumne a descobrir les seves possibilitats motrius i expressives, controlar el moviment i deixar-lo fluir. Es desenvolupa la consciència de l'espai en l'àmbit personal, grupal, global i escènic, així com també la relació entre el moviment i el so, entre el moviment i l'expressió, l'emoció.

​Podríem definir set punts importants per poder aconseguir l'objectiu final: dinàmiques com a lleugeresa, rapidesa i impuls, la qualitat del moviment, la caiguda i recuperació del pes, els extrems en oposicions naturals tals com a eix i fora d'eix, el perifèric i el central, els anivellis terra i cel, la tècnica del salt (suspensió extrema), l'emocionalitat i la força gravitacional del cos en el temps i a l'espai.

Contacta'ns i t'informem.

IMG_5026.jpeg

PROGRESSING BALLET TECHNIQUE

Progressing Ballet Technique és un innovador programa creat perquè els estudiants entenguin la importància d'entrenar la memòria muscular i arxivar-ho per millorar a les classes de ballet.

L'ús de la memòria muscular millora el centre d'estabilitat, la col·locació del pes i l'alineació. Els exercicis es fan amb pilotes d'entrenament que estan amb continu moviment, el que fa que l'alumne busqui i trobi el seu pes i postura correcta, millorant l'alineació dels diferents grups musculars.

Professora acreditada per impartir 

les classes de PBT: Mercè Panosa

bottom of page